Ons assortiment

We bieden een uitgebreid assortiment zuivelproducten in allerlei soorten en maten. Ons nieuwe uitgebreide assortiment zal zeer spoedig op de website geplaatst worden. 

Innovatie

Professionals in kaas. Dat zijn wij bij DOC. We werken continu aan verdere optimalisatie van onze hoogwaardige producten. Daarnaast hebben wij een professionele kwaliteitsdienst die dagelijks werkt aan innovaties. We proberen continu onze service te verbeteren en werken aan innovaties om aan de wensen van de klant te kunnen voldoen. De nieuwste technieken worden toegepast bij het productontwikkelingsproces. Ons assortiment is continu in ontwikkeling.

Naast de traditionele kazen heeft DOC ook exclusieve, innovatieve kazen in het assortiment.

Edam Cuisine

Edam Cuisine is een Nederlandse harde kaas gemaakt van koemelk. De kaas heeft een milde smaak met een vetpercentage van 40%. Door het lage vochtgehalte is de kaas perfect om te raspen en om er kaaspoeder van te maken. Qua smaak en producteigenschappen is Edam Cuisine een vervanger voor de duurdere Parmezaanse kaas. Edam Cuisine kan gebruikt worden voor diverse gerechten zoals pizza, pasta, snacks en salades.

Gouda Premium 48% vet

Gouda Premium heeft door een speciaal rijpingsproces een intensieve, belegen smaak. Door deze intense maak is minder kaas nodig om het zelfde resultaat te bereiken. Gouda Premium is een uitstekende kaas voor industrieel gebruik, bijvoorbeeld de pizza industrie. De kaas heeft namelijk een zeer goede smaak en uitstekende smelteigenschappen. Gouda Premium kan als alternatief gebruikt worden voor natuurgerijpte jong belegen kaas.

Goudse kaas 30% vet

Naast de traditionele Goudse kaas produceert DOC ook een Goudse kaas met slechts 30% vet. Deze kaassoort is verkrijgbaar in blokken foliegerijpte en korstloze kaas van 15 kg, en leent zich uitstekend voor verdere verwerking.

Gouda kaas laag zout

DOC heeft een Goudse kaas ontwikkeld met minder zout dan de traditionele Goudse kaas. Deze kaassoort is verkrijgbaar in blokken foliegerijpte en korstloze kaas van 15 kg, en leent zich uitstekend voor verdere verwerking.