Marktsegmenten

We bieden een uitgebreid aanbod voor de verschillende marktsegmenten. Samen met de klant wordt een passend assortiment samengesteld. De wens van de klant staat hierbij centraal.

Retail

Voor de retail en detailhandel leveren wij hoogwaardige zuivelproducten en diverse kaassoorten in verschillende soorten verpakkingen. We kunnen de hele bevoorradingsketen beheersen. Ook is er de mogelijkheid om kaas onder ons Dutch Original Cheese label te verkopen.

Retail assortiment

Foodservice

Ons uitgebreide assortiment foodserviceproducten, richt zich op dit moment nog op kaas en varieert van blokken, filets, plakken tot zakken geraspte kaas. Ons label Dutch Original Cheese staat garant voor betrouwbaarheid en verwerkbaarheid op het gebied van foodservice.

Foodservice assortiment

Industrie

We stellen alles in het werk om al onze klanten optimaal van dienst te zijn. Voor de industrie hebben wij een speciaal assortiment kaas. In overleg met onze industriële afnemers worden de productie-eisen besproken waarna we doen we ons uiterste best om daaraan te voldoen. Onze foliekaas is een ideaal product om te worden geraspt, gesneden en gesmolten. Het biedt vele voordelen voor het productieproces van onze klanten en hun eindproduct.

Industrie assortiment