Over DMK

Met 26 locaties in tien Duitse deelstaten en 7.500 werknemers is de DMK GROUP het grootste zuivelconcern van Duitsland. Het bedrijf betrekt zijn grondstoffen van meer dan 8.300 actieve melkveehouders. De coöperatief georganiseerde onderneming is statutair gevestigd in het Nedersaksische Zeven.

Het bedrijf verwerkt jaarlijks circa 6,7 miljard kg melk tot internationaal erkende kwaliteitsproducten voor handelsondernemingen, de levensmiddelenindustrie en grootgebruikers. Met een omzet van 4,6 miljard euro behoort de DMK GROUP tot de grootste zuivelconcerns. DMK is met sterke merken als MILRAM, Osterland, Oldenburger, Rose, Humana, Casarelli, Intact, Biolabor, hansal en NORMI wereldwijd in meer dan 100 landen actief. Het productaanbod loopt uiteen van eenvoudige melkproducten en kaas, op melk gebaseerde ingrediënten voor de levensmiddelenindustrie tot babyvoeding, roomijs en dieetproducten.

Samenwerking met DOC Kaas

DOC Kaas B.V. is een Nederlandse kaasproducent. De onderneming heeft twee productielocaties in Hoogeveen en produceert op jaarbasis circa 120.000 ton Nederlandse kaas. DOC Kaas B.V. is een dochteronderneming van DMK Deutsches Milchkontor GmbH, de grootste zuivelonderneming in Duitsland.

Wat maakt de kwaliteit zo goed?

DOC heeft meer dan honderd jaar ervaring met kaasproductie. We weten dus alles van kaas. Op ons zuivelpark in Hoogeveen gebruiken we de modernste technologie op het gebied van melkbehandeling (bactofuge) en kaasbereiding (casomatic). Onze laboratoriummedewerkers voeren tijdens het productieproces voortdurend kwaliteitscontroles uit. Onze fabrieken zijn volledig BRC- en GMP-gecertificeerd. Bovendien kunnen we dankzij ons partnerschap met Rouveen Kaasspecialiteiten een zeer uitgebreid assortiment kaasspecialiteiten leveren.  


Our Company (Dutch)Bekijk onze bedrijfsfilm

Our Company (English)Watch our Company story

Unsere Firma (Deutsch)Sehen Sie unseren Film

Our Company (French)Visionnez notre film

Our Company (Portugese)Veja o Filme empresa

 Our Company (Español)Vea nuestra película empresa